Kramer toch naar Feyenoord

Michiel Kramer naar De Kuip.
Foto: You Tube

ADO-spits Michiel Kramer heeft zijn droomtransfer. Niet naar de verre woestijn, maar lekker dichtbij naar de Rotterdamse Kuip. De Haagse spits vertrekt naar Feyenoord. ADO Den Haag gaat snel op zoek naar een vervanger voor de spits.

ADO en Feyenoord bereikten dan toch nog vrij snel een akkoord over een overgang van de 26-jarige spits nadat de Rotterdammers onlangs de belangstelling voor Kramer lieten blijken. De topschutter was vorig seizoen goed voor 17 doelpunten in de eredivisie; goed voor een plekje in de top 3 van doelpuntenmakers.

Kramer tekent in Rotterdam een contract voor drie jaar en moet zorgen voor doelpunten in De Kuip. De spits kwam in 2013 van Volendam naar ADO Den Haag. Een zeer lucratieve overstap naar de Verenigde Arabische Emiraten werd deze zomer op het allerlaatste moment afgeblazen.

ADO gaat snel op zoek naar een vervanger en lijkt Mike Havenaar, zoon van voormalig ADO-keeper Dido Havenaar, hoog op het verlanglijstje te hebben staan. de eerste wedstrijd van ADO in het nieuwe seizoen is dinsdag 11 augustus om 1830 uur Tegenstander is dan kampioen PSV.